Anmeldelse: En slags vennskapelig reise

Publisert 07.02.2014 av Ole-Fredrik Lambertsen. Endret 08.02.2014.

Det ukjente bandet Still Changing overbeviser med sin siste singel.

Hymne
Bandet lovpriser vennskapet i sin nye singel To All.
Feirer vennskapet
Feirer vennskapet

Slik ser coveret ut på singelen «To All».

Det oslobaserte bandet Still Changing har i disse dager kommet med en ny single.

«To All» er første singel fra den kommende EPen, From The Inside out. Låten skildrer et livsforløp på en noe særegen måte, skriver bandet selv i sin omtale.

Og skal vi tolke utfra låten kan vi forvente en sterk EP fra oslobandet. Det er en melodiøs reise vi får i «To All», og den gjør seg godt med bandets alternative musikalske stil.

Engasjerende vokal
Låten handler om selve vennskapet, om at man ikke er alene og er en hyllest til både de som fortsatt er her og de som har gått bort.

Med bruk av trumpet og electro-synth i bakgrunnen som et oppbyggende element, er dette en fargerik låt på tross av at det kanksje er noe sparsomt med tekst.

Marius Mørkves vokal er sterk og rivende i låten, og er engasjerende å høre på når det dras på.

Hør låten her:

Omtalt musikkvideo
Bandet er kanskje ukjent for mange, men deres melodiøse lydbilde fikk positiv oppmerksomhet med sin musikkvideo til låten «Breathe».

Videoen vant hederlig omtale under kortfilmfestivalen i Grimstad, og var nominert sammen med blant annet store norske navn som Karpe Diem, Datarock og John Olav Nilsen & Gjengen.

Still Changing består av medlemmer fra Voss og Oslo, og møttes under studietiden ved musikkvitenskap på Universitetet i Oslo.

EPen From The inside Out blir sluppet lørdag 22. Mars 2014.