– Noe nytt og spennende

Publisert 14.03.2014 av Vetle Nielsen. Endret 14.03.2014.

Denne helgen er det offisiell åpning på Studenthuset UFO.

Lagde fest
DDE lagde ordentlig fest i lokalet i fadderperioden i fjor. Nå skal Studenthuset UFO prøve å lage god stemning blant studentene igjen.

En lang prosess tar endelig slutt fredag kveld. Lokalet har stått tomt siden fadderperioden i fjor, men nå skal det bli liv og røre igjen i studentenes eget aktivitetslokale.

Den offisielle åpningen på UFO er fredag klokka 20.00, hvor Sigurd Lamark og Petter Unstad fra Kråkesølv skal spille foran studentmassen. Det er gratis inngang på arrangementet.


Spent
Spent

Daglig leder ved Studenthuset UFO, Therese Nilsen, gleder seg til å vise frem lokalet til resten av studentene.

 – Uvurdelig

Studenthuset er nyoppusset foran åpningshelgen, og flere av de frivillige har stilt opp for å få alt ferdig i tide.

– De frivillige har vært uvurdelige. Mange av dem har stått på både dag og natt sammen med oss for å bli ferdig tidsnok. Jeg tror og håper de synes det er moro å få være med å forme sitt eget studenthus, sier Therese Nilsen, daglig leder ved Studenthuset UFO.

Hun ønsker at resten av studentene skal se at studenthuset er i en helt ny drakt.

– Jeg håper huset vil fremstå som noe nytt og spennende, samtidig som at studentene skjønner at vi gjør dette for dem, sier hun.


Variert plan

Nilsen har flere planer for hva som skal skje fremover på UFO. Det blir en variert hverdag for studentene som kommer innom.

– Vi skal ha café, spill, tv, biljard. Vi ordner det til at studentene kan sitte her å studere også. Alt trenger heller ikke å handle om alkohol. Kom innom en tur midt på dagen, bare for å si hei til de som jobber her. Vi vil se masse folk her fremover, sier hun.

Det blir også større arrangementer og konserter i løpet av året, i tillegg til at studentforeningene på Universitetet skal fylle timeplanen med egne aktiviteter.

På lørdagen blir det show med komiker Dag Sørås. Dørene åpnes 19.00.